Schoonmaakdiensten vanuit Nijmegen tot Arnhem, Den Bosch en Venlo

Contact

Wij leveren niet alleen schoonmaakservices in Nijmegen. Ons werkgebied beslaat grofweg de driehoek Arnhem, Den Bosch en Venlo. Dit compacte werkgebied is een bewuste keuze, om onze klanten snel van dienst te kunnen zijn en direct te kunnen handelen in het geval van calamiteiten. Vanuit onze vestiging in Nijmegen zijn we spoedig ter plaatse. Bovendien beperken we zo reiskosten en reisafstand. Belangrijk voor u als klant, maar ook voor het milieu.

Maak een afspraak

Schoonmaak omgeving Den Bosch

Zoekt u een professionele partner voor uw schoonmaakklussen in Den Bosch of omgeving? Dan bent u bij Nesu bv Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Vanuit Nijmegen zijn wij snel op locatie om vakkundige schoonmaakservices te leveren. Denk aan glasbewassing, gevelreiniging of periodiek onderhoud.

Over onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging en meer in Venlo

Nesu is uw partner als het gaat om schoonmaakonderhoud en/of glasbewassing van uw appartementencomplex. Of het nu gaat om een eenmalige klus, of om periodiek onderhoud: neem gerust contact op als u een schoonmaakbedrijf in de omgeving Venlo zoekt. Vanuit onze vestiging in Nijmegen zijn wij zo bij u op locatie.

Ook voor schoonmaakdiensten in omgeving Arnhem

Flexibiliteit en mobiliteit zijn bij Nesu bv Schoonmaakbedrijf de uitgangspunten. Vanuit Nijmegen leveren we daarom ook schoonmaakdiensten aan bedrijven die gevestigd zijn in Arnhem. Bel ons gerust voor periodiek of eenmalig onderhoud van uw pand, gevelreiniging of glasbewassing.