Specialistische schoonmaakdiensten vanuit Nijmegen

Contact

Nesu bv Schoonmaakbedrijf is een allround schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Daarvoor hebben we alle benodigde vakkennis én vakmensen in huis. Wij onderscheiden ons in positieve zin dankzij het persoonlijke contact met onze klanten. We helpen u graag bij het onderhoud van winkelcentra, appartementencomplexen, scholen, kantoren en parkeergarages. Maar ook voor glasbewassing en gevelreiniging staan we voor u klaar.

Afspraak maken

Winkelcentra

Bij Nesu bv Schoonmaakbedrijf in Nijmegen onderhouden we al jarenlang diverse winkelcentra naar tevredenheid van de opdrachtgevers, winkeliers en het winkelend publiek. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Zo blijft uw winkelcentrum een plek waar iedereen graag komt.

Contact opnemen

Appartementencomplexen (VvE's)

Voor appartementencomplexen (VvE's) leveren we een schoonmaakprogramma op maat. Naast regulier wekelijks onderhoud kunnen wij zorg dragen voor glasbewassing, tapijtreiniging en periodiek onderhoud van harde vloeren en parkeergarages. Wij zorgen er graag voor dat uw appartementencomplex er altijd verzorgd uitziet.

glasbewassing

Glasbewassing

De vakbekwame, gediplomeerde glazenwassers van Nesu bv Schoonmaakbedrijf
kunnen iedere gevel de baas. Dit doen zij eventueel met inzet van een hoogwerker of met onze telescoopinstallatie. Hiermee borstelen we uw ramen met gedemineraliseerd water schoon. Het glas droogt vervolgens nagenoeg streeploos op.

Gevelreiniging

Mosvorming, vervuiling door de tijd, graffiti - uw gevel krijgt het door de jaren heen flink te verduren. Maar maakt u zich geen zorgen, wij krijgen het weer schoon. Op een milieuvriendelijke en veilige manier komt uw gevel er weer als nieuw uit te zien. Met onze hogedrukreinigers en stoomcleaners kunnen wij elke klus aan. Onze medewerkers zijn VCA* gecertificeerd en weten om te gaan met werken op hoogte. Veiligheid staat voorop, of het nu vanaf een steiger, ladder of hoogwerker is. En dit hoeft niet ten koste te gaan van snelheid en kwaliteit.

Maak een afspraak

Alle voorkomende werkzaamheden

Gebouwonderhoud beperkt zich niet tot vegen, schrobben en ramen wassen. Nesu bv Schoonmaakbedrijf heeft alle disciplines in huis en is uitgerust met de modernste apparatuur. Heeft u een schoonmaakprobleem? Bekijk ons werkgebied en neem contact op voor meer informatie.

Bekijk ons werkgebied

Kantoren schoonmaken

Een kantoor wordt dagelijks intensief gebruikt. We kunnen ons voorstellen dat u daarom graag dagelijks een schoonmaakkracht aanwezig wilt hebben. Wij zijn tijdens uw kantooruren flexibel inzetbaar. Zo zorgen wij voor behoud van een prettige werkplek.

parkeerdek


Onderhoud parkeergelegenheden

Uw parkeergelegenheid is uw visitekaartje. Bezoekers komen tenslotte binnen via uw parkeergarage of parkeerterrein. Aangezien schoon en veilig vaak hand in hand gaan, is frequent onderhoud van uw parkeergelegenheid noodzakelijk. Bij Nesu bv Schoonmaakbedrijf hebben we machines en mankracht waarmee we een representatieve parkeerplaats voor uw gasten kunnen garanderen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede eerste indruk.

Vraag naar de mogelijkheden